Raad van Bestuur

Pro-Cura wordt aangestuurd door de directeuren Renate Tuijten en Mirjam de Haas. Zij houden het dagelijks toezicht op alle werkzaamheden binnen de organisatie. Er wordt gestuurd op kwaliteit door persoonlijk contact met de zorgvragers, nauwe samenwerking met mantelzorgers en ketenpartners en regelmatig overleg met medewerkers.

Renate Tuijten, directeur/zorgcoördinator

Renate is vier dagen in de week aanwezig op het kantoor van Pro-Cura (vaak in gezelschap van haar trouwe viervoeter Kwibus). Zij onderhoudt contacten met externe zorginstanties en is eindverantwoordelijk voor een goede en betrouwbare zorgplanning. Renate is verpleegkundige (HBO-V) van oorsprong en kan onze klanten daarom goed adviseren over inhoud en inzet van verzorgenden en verpleegkundigen. Om een goede klik tussen zorgvrager en een specifieke zorgverlener te kunnen realiseren, doet Renate de kennismakingsgesprekken met nieuwe zorgverleners het liefst zelf!

Direct contact met Renate? Mail naar rtuijten@pro-cura.nl
Renate is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mirjam de Haas, directeur/financiën

Mirjam werkt drie dagen per week op kantoor. Mirjam is verantwoordelijk voor de interne organisatie, administratieve processen en financiën. Bij haar kan iedereen terecht voor een financiële onderbouwing van de zorg en een gespecificeerde offerte. Zij volgt alle ontwikkelingen binnen de AWBZ op de voet en is op de hoogte van de vaak ingewikkelde regelgeving.

Direct contact met Mirjam? Mail naar mdehaas@pro-cura.nl
Mirjam is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.