Persoonlijke verzorging / Verpleging

Uw zorgvraag

Pro-Cura kan verschillende vormen van zorg bieden en dit voor korte of langere periodes. Naast de verpleegkundige en persoonlijke zorg, kunnen ook andere taken worden verricht. Zoals het bereiden van maaltijden, het doen van de was, het halen van boodschappen, u begeleiden naar het ziekenhuis of samen een wandeling maken.

Nadat Pro-Cura uw zorgvraag heeft ontvangen, wordt een persoonlijke afspraak bij u thuis gemaakt. Samen met u, de huisarts of wijkverpleging wordt er een persoonlijk zorgplan opgesteld waarbij er in het bijzonder naar uw specifieke wensen en behoeften wordt gekeken. Aan de hand van dit zorgplan zoekt Pro-Cura naar de zorgverlener die het beste bij u en uw situatie past.

Zeker als er voor lange tijd zorg nodig is, kunnen in de loop van de tijd veranderingen in uw zorgvraag optreden. Pro-Cura zorgt daarom voor regelmatig overleg met u, de huisarts en familie, zodat indien nodig, de zorg kan worden aangepast.

Zorg op maat

Het klinkt zo vanzelfsprekend en dat is het ook. Pro-Cura zoekt naar een vast team zorgverleners dat voor lange tijd tot uw beschikking staat. Het is belangrijk dat u zich vertrouwd en veilig voelt bij uw zorgverlener.

Zorgverleners van Pro-Cura leggen hun hart in verplegen en verzorgen en respecteren uw wensen en manier van leven.