Klussen in en om huis

Dingeman Onderhoud, veilig en vertrouwd

Wanneer u ouder bent of wanneer u een beperking heeft en u heeft niemand in uw omgeving die een klein klusje kan doen, kunt u gebruik maken van Dingeman Onderhoud. Voor klanten van Pro-Cura worden er geen voorrijdkosten gerekend. U betaalt alleen het arbeidsloon:  € 6,- per 10 minuten. Dit is exclusief kosten voor eventueel benodigde materialen.

Adres:
Gerrit de Blankenlaan 1
2351 EM  Leiderdorp
Telefoon: 06-48359099
E-mail

Stichting Pluspunt Klus aan Huisdienst

Een schilderijtje ophangen, een gordijnrail bevestigen, de verwarming ontluchten, een lamp verwisselen, het gazon maaien. Allemaal klusjes waar veel mensen hun hand niet voor omdraaien. Maar als men wat ouder wordt, wat slechter ter been is of een handicap heeft, kan dat kleine klusje een hele klus worden. Soms is er geen handige buurman, bekende of familielid in de buurt die even te hulp kan schieten. Voor deze mensen is er de Klus aan huisdienst!

De Klus aan huisdienst is er voor kleine werkzaamheden in en om het huis. Klusjes waarvoor je geen timmerman, elektricien of hoveniersbedrijf kunt laten komen. Klusjes die meestal binnen een uur klaar zijn.

De kosten bedragen € 5,00 plus de kosten voor het benodigde materiaal.

Informatie en aanmelden bij Pluspunt. Telefoon: 071-5413536 (op weekdagen tussen 09:00 uur en 12:00 uur).